грешен отговор

Жената:
– Кога за последно сме правили секс?
Генко:
– Миналата седмица.
Жена му ококорва очи.
Генко:
– Аааа…имаш предвид заедно ли?

VN:F [1.9.22_1171]
Смешен: 0.0/10 (0 гласа)