дефиниции

Има джентълмени и истински джентълмени. Джентълмени – това са мъже, а истински джентълмени – това са женски фантазии.

VN:F [1.9.22_1171]
Смешен: 10.0/10 (1 глас)
дефиниции, 10.0 out of 10 based on 1 rating