– Според мен деца в денонощна детска градина при живи родители е ужасно.
– А денонощно деца в интернет при живи родители, по-добре ли е?

VN:F [1.9.22_1171]
Смешен: 6.0/10 (2 гласа)
кое е по-добре, 6.0 out of 10 based on 2 ratings