@Росен Стоянов

– Пих бира, след тва диня и сладолед, и сега имам леко разстройство. Нормално ли е?
– Не е нормално да е леко…

VN:F [1.9.22_1171]
Смешен: 10.0/10 (1 глас)
@Росен Стоянов, 10.0 out of 10 based on 1 rating