@Anonymous

А бе, къв е тоа „10“ тест?
– Не е 10, ами е IQ test!
– Хм, да се пробвам ли да го реша?
– Викам, да не се зориш излишно.

VN:F [1.9.22_1171]
Смешен: 0.0/10 (0 гласа)